Miért nem reagálnak a gombok a megnyomásra?

Az oldal használatához a böngszőben a javascript engedélyezése szükséges.


Hogyan lehet szócsoportot felvenni?

Kezdetben a felhasználók rendelkeznek egy 'első szócsoportom' szócsoporttal, ha új szócsoportot szeretnénk felvenni, akkor ezt a "Szócsoport -> Szócsoport létrehozása" menüpont alatt lehet elérni.


Hogyan lehet a szócsoporthoz szavakat rendelni?

A szavak keresésénél (főoldal) az eredménylista jobb oldalán minden szó mellett megjelenik egy "+" gomb, amivel a lista alatt lévő lenyíló listában kiválasztott szócsoporthoz lehet rendelni az adott szót, továbbá a szavak felvételére a 'Szócsoport / Módosítás' menüpont alatt, az oldal alján található 'Új szó felvétele' részben van lehetőség.


Hogyan tudok változtatni a szócsoporthoz rendelt szavaim nehézségi szintjén, vagyis hogy azt a szót tudom-e vagy nem?

A szavak nehézségi szintjét a rendszer autómatikusan kezeli, mégpedig a teszt funkció során változik ennek az értéke. Kezdetben(új szó esetén) minden szó nehézségi szintje 9-es (nem tudom) szintű. Nehézségi szintek jelzik a rendszer felé, hogy az adott szó az adott felhasználó esetén milyen szinttel rendelkezik. Ebből adódóan a kevésbé ismert szavakat többször, az ismertebbeket pedig kevesebbszer kéri számon a rendszer.


Hogyan tudok a szócsoportokból nem kitörölni, hanem csak kivenni szavakat, amik szótanulásnál, szópárosításnál, és a teszt funkciónál jelennek meg?

A 'Szócsoport/Módosítás' menüpont alatt a kiválasztott szócsoportban lévő szavakat aktívvá, illetve inaktívvá lehet tenni. Minden funkcióban csak az aktív szavak jelennek meg.